+34 931 595 971 clients@enext.es

ENEXT som una empresa especialitzada en la concepció i la construcció de tot tipus d’instal·lacions per a la indústria farmacèutica i biotecnològica.

ENEXT va ser fundada el 2009 a Barcelona, i des del primer moment va comptar amb un equip amb dilatada experiència en el sector. En aquests anys,ENEXT ha realitzat aproximadament 30 projectes clau en mà, incloent diverses plantes completes de nova construcció.

 

PER QUÈ TREBALLAR AMB NOSALTRES

La majoria dels nostres clients han tornat a confiar en nosaltres després d’un primer projecte. En ENEXT l’important no és guanyar Projectes sinó guanyar clients.

 

ELS NOSTRES VALORS

Qualitat:

La nostra filosofia és realitzar els projectes amb la màxima qualitat a uns preus raonables. Els pilars en què això se sosté són:

  • Dissenys d’enginyeria sòlids que garanteixin l’absència de problemes al llarg dels anys en el funcionament d’unes instal·lacions sovint crítiques
  • Gestió del projecte enfocada a mantenir una alta qualitat dins dels preus i terminis pactats
  • Utilització de materials i equips d’alta qualitat, i mà d’obra de muntatge altament qualificada
  • Amb un alt nivell de documentació que permeti complir amb els més alts estàndards de qualificació farmacéutica vigents

Fiabilitat:

La nostra experiència en el disseny i l’execució d’instal·lacions farmacèutiques li permetrà reduir els terminis i els riscos dels seus projectes

Flexibilitat:

En els últims anys ens hem adonat que el nostre mida i forma de treballar ens permet adaptar-nos millor que els nostres competidors als possibles canvis dels nostres clients en el curs dels projectes, el que es tradueix directament en uns terminis d’execució dels projectes sensiblement inferiors.

Compromís:

Conscients de la importància que suposa la realització d’un projecte per als nostres Clients, el nostre compromís es centra en:

  • La finalització dels projectes dins dels terminis acordats
  • Amb l’alta qualitat esperada que ens caracteritza
  • Dins els preus pactats

 

ELS NOSTRES VALORS SÓN LA NOSTRA RAÓ DE SER